Empanadas chilenas (empanadas de pino)

Empanadas chilenas (empanadas de pino)

4.8 118 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 6ωρ. 50 λεπτ.
12 unidades

Υλικά

Relleno
  • 400 g de cebolla en cuartos
  • 30 g de aceite de girasol
  • 50 g de manteca de cerdo
  • 400 g de filetes de ternera cortados en trozos de 1 cm
  • 1 pastilla de caldo de carne desmenuzada
  • 1 cucharadita de pimentón dulce
  • ½ cucharadita de comino molido
  • 2 cucharaditas de pasta de chiles (προαιρετικό πεδίο) rojos
Masa
  • 100 g de manteca de cerdo
  • 250 g de agua
  • ½ cucharadita de sal
  • 500 g de harina de fuerza
Montaje y horneado
  • 2 huevos duros
  • 36 - 48 pasas sin semillas
  • 12 aceitunas negras
  • 1 huevo batido (para pincelar)

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 356 kcal / 1488 kJ
Πρωτεΐνη 13.31 g
Λιπαρά 18.36 g
Υδατάνθρακες 34.39 g
Φυτικές ίνες 2.38 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων