Karpatka

Karpatka

4.2 4.3K βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
16 kawałków

Υλικά

Budyń do kremu
  • mleka w temp. pokojowej
    750 g
  • budyniu śmietankowego, w proszku niesłodzonego
    80 g
  • mąki pszennej
    15 g
  • żółtka
    4
Ciasto
  • wody
    250 g
  • masła pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
    125 g
  • mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia
    130 g
  • jajek
    5
Krem
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
    250 g
  • cukru pudru plus dodatkowa ilość do oprószenia
    160 g
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM
    2 łyżeczki
    4 łyżeczki cukru wanilinowego

Διατροφή ανά 1 kawałek

Θερμίδες 308.5 kcal / 1290.9 kJ
Πρωτεΐνη 5.3 g
Λιπαρά 23.1 g
Υδατάνθρακες 20.9 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.9 g
Νάτριο 59.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων