Pão de espelta e trigo sarraceno

Pão de espelta e trigo sarraceno

4.4 32 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
1200 g

Υλικά

  • Manteiga q.b. p/ untar
    margarina vegetal, q.b. p/ untar
  • Flocos de aveia q.b. p/ polvilhar
  • espelta em grão
    350 g
  • trigo sarraceno
    150 g
  • água
    350 g
  • fermento de padeiro fresco
    20 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco
  • mel
    1 c. chá de
  • sal
    2 c. chá de
  • vinagre
    40 g
  • sementes de girassol
    90 g
  • sementes de linhaça
    90 g
    90 g sementes de abóbora
  • sementes de sésamo
    50 g

Διατροφή ανά 100 g

Θερμίδες 255 kcal / 1066 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 36 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων