Pizza genueńska z cebulą (fugazza)

Pizza genueńska z cebulą (fugazza)

4.8 484 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porcji

Υλικά

  • 150 g wody
  • 20 g oleju
  • 10 g drożdży świeżych pokruszonych
  • 300 g mąki pszennej
  • 1 łyżeczka soli
  • 200 g sera ementaler tartego (patrz wskazówka)
  • 2 cebule duże, pokrojone w cienkie plastry
  • ½ płaskiej łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
  • 1 łyżeczka cukru
  • 1 łyżeczka oregano, suszonego
  • oliwa z oliwek do skropienia (10-15 g)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 363.9 kcal / 1522.4 kJ
Πρωτεΐνη 15.3 g
Λιπαρά 13.3 g
Υδατάνθρακες 45.5 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.3 g
Νάτριο 415.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων