
Συσκευές & Αξεσουάρ
鲑鱼、葱和番茄蛋糕
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
水500 克
-
鲑鱼籽 切片180 克
-
京葱 取葱白,切1.5厘米段2 根
-
含盐黄油 涂抹模具用10 克
-
蛋3 颗
-
面粉180 克
-
泡打粉5 克
-
牛奶100 克
-
油70 克
-
凝乳酪(curd cheese)2 汤匙
-
盐 根据个人口味调整1 茶匙
-
黑胡椒粉 根据个人口味调整1 小撮
-
油浸番茄干 (προαιρετικό πεδίο) 切片8 个
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
546 kcal /
2285 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

烘焙滋味
66 Συνταγές
Κίνα
Κίνα