Potato and Rosemary Focaccia

Potato and Rosemary Focaccia

4.0 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    30 g
  • water
    300 g
  • dried instant yeast
    1 tsp
    10 g fresh yeast, crumbled
  • sugar
    1 tsp
    barley malt extract
  • strong white bread flour
    500 g
  • extra virgin olive oil for greasing
  • fine sea salt for sprinkling, to taste
    1 - 2 pinches
  • potatoes peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)
    250 g
  • rosemary needles only, to taste
    1 - 2 sprigs

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 650 kcal / 2719 kJ
Πρωτεΐνη 19.3 g
Λιπαρά 19.3 g
Υδατάνθρακες 106.5 g
Φυτικές ίνες 5.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων