
Συσκευές & Αξεσουάρ
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Jalapeño XO Sauce
-
dried scallops3 oz
-
dried shrimp3 oz
-
shaoxing rice wine11 oz
-
garlic cloves peeled6 oz
-
jalapeño chilies de-stemmed, sliced (2 in.)6 oz
-
Fresno chilies de-stemmed, sliced (2 in.)6 oz
-
canola oil18 oz
-
soy sauce3 oz
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
Black Rice and Scallops
-
black rice4 oz
-
water32 oz
-
fresh ginger sliced½ oz
-
fresh lemongrass in pieces (2 in.)1 stalk
-
baby bok choy cut in half9
-
fresh shiitake mushrooms in pieces2 oz
-
fresh sea scallops, large (U10)12
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
oil1 tbsp
-
unsalted butter4 tbsp
-
green onions sliced on the bias, to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
478 kcal /
2000 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
32 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cook Like a Chef
12 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGinger Garlic Steamed Whole Fish
30 λεπτ.
Shrimp Louie Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Pineapple Teriyaki Salmon
30 λεπτ.
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Fish Ceviche
3ωρ. 25 λεπτ.
Garlic Shrimp and Grits
1ωρ. 10 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.
Snapper with Spiced Oil
Καμία βαθμολογία
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 λεπτ.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.
Baja-Style Fish Tacos
30 λεπτ.
Lemon Garlic Salmon
2ωρ. 20 λεπτ.