Συσκευές & Αξεσουάρ
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
potatoes cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)28 oz
-
olive oil plus extra to grease1 oz
-
24 - 42 oz firm white fish fillets, (6 fillets 4-7 oz ea.)halibut fillets (6 fillets 4-7 oz ea.)24 - 42 oz
-
salt plus extra to season, to taste½ tsp
-
onions cut into halves5 oz
-
garlic clove1
-
carrots cut into pieces3 ½ oz
-
white wine (προαιρετικό πεδίο)2 oz
-
tomatoes cut into pieces15 oz
-
ground black pepper½ tsp
-
water3 ½ oz
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
341.7 mg
Πρωτεΐνη
35.7 g
Θερμίδες
1484.7 kJ /
354.9 kcal
Λιπαρά
9.5 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.8 g
Υδατάνθρακες
32.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon Miso Soup
30 min
Salmon Burger
35 min
Blackened Fish Burger
No ratings
Shrimp Tacos with Salsa
No ratings
Salmon with Grapefruit Quinoa
No ratings
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 h
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Sautéing Shrimp
No ratings
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40 min
Shrimp Scampi
40 min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min