Sous-vide Salmon with Creamy Avocado

Sous-vide Salmon with Creamy Avocado

4.7 50 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

Creamy Avocado
  • avocado flesh only, peel and pit removed (see Tip)
    8 oz
  • salt
    ¼ tsp
  • lime freshly squeezed (juice only), plus extra, sliced, to garnish
    1
Salmon
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    60 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)
    20 oz
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • extra virgin olive oil divided
    4 tsp
  • fresh dill plus extra to garnish
    4 sprigs
  • vegetable oil to sear

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 432.2 kcal / 1808.5 kJ
Πρωτεΐνη 30.2 g
Λιπαρά 31.8 g
Υδατάνθρακες 7.2 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.3 g
Νάτριο 541.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων