
Συσκευές & Αξεσουάρ
Erbsencremesuppe
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
grüne Erbsen, getrocknet120 g
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Öl30 g
-
gemischtes Gemüse (z.B. Sellerie, Möhre, Porree, Petersilie), in Stücken500 g
-
Wasser1000 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Zucker1 Prise
-
Majoran2 TL
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer3 Prisen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
838 kJ /
200 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
9.1 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarisch geniessen
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMitternachtssuppe mit Lachs
45min
Basilikum-Kartoffelsuppe kalt oder warm
40min
Badische Kartoffelsuppe
45min
Kohlrabisuppe
30min
Süßkartoffel-Mais-Cremesuppe
30min
Mangold-Ingwer-Suppe
40min
Leberknödel
55min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1h 15min
Weißkohl-Fenchel-Topf mit Lachsfilet
40min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40min
Asiatische Hühnersuppe
1h