
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta with leek and ajvar
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
3 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese (προαιρετικό πεδίο) cut into pieces (2-3 cm)40 g
-
water600 g
-
ajvar (see tip)330 g
-
cream100 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
fine salt¼ tsp
-
short dried pasta e.g. fusilli, penne, macaroni etc.400 g
-
leek cut into rings (5 mm)200 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
668 kcal /
2794 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
103 g
Φυτικές ίνες
12 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Quick Easy Dinners
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurried lentils and steamed pumpkin
1ωρ. 15 λεπτ.
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1ωρ. 15 λεπτ.
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1ωρ. 5 λεπτ.
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 λεπτ.
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1ωρ.
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Paneer tikka pizza
2ωρ.
Vegetarian cassoulet with pulses
40 λεπτ.
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Καμία βαθμολογία
Red lentil and carrot patties with schug sauce
Καμία βαθμολογία
Tofu stew
30 λεπτ.
Potato cakes
45 λεπτ.