Pork tenderloin with mustard sauce

Pork tenderloin with mustard sauce

4.2 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • spring onions cut into pieces
    180 g
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • cornflour (starch)
    10 g
  • white wine
    50 g
  • liquid beef stock
    100 g
    100 g water, plus 1/4 tsp meat stock paste
  • wholegrain mustard
    1 tbsp
  • pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)
    700 - 800 g
  • fine salt to taste
    2 pinches
  • freshly ground black pepper to taste
    2 pinches

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 26.9 g
Θερμίδες 1133 kJ / 271 kcal
Λιπαρά 16.65 g
Φυτικές ίνες 0.65 g
Υδατάνθρακες 3.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων