Συσκευές & Αξεσουάρ
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
water1750 g
-
plum tomatoes (6 tomatoes)360 g
-
aubergines (1-2 pieces)500 g
-
mozzarella (2 balls)250 g
-
smoked salmon (120-130 g)6 slices
-
plain yoghurt1
-
mustard1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh basil leaves for decoration6
-
slivered almonds toasted, for decoration30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
17.09 g
Θερμίδες
1074 kJ /
257 kcal
Λιπαρά
18.14 g
Φυτικές ίνες
2.52 g
Υδατάνθρακες
6.36 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Deliciously Light
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna Pate
Keine Bewertungen
Mini Green Shakshukas
Keine Bewertungen
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 Min
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 Std. 25 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Spelt and chicken salad
1 Std. 15 Min
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Potato fritter burgers with spinach
35 Min
Lemon grass beef salad
30 Min