
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto with lemon, thyme and feta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
lemon zest only, no white pith½
-
leeks white part only, cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water750 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Danish feta cut into cubes (1 cm)150 g
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
salt to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
851.5 mg
Πρωτεΐνη
11.8 g
Θερμίδες
2008.3 kJ /
478 kcal
Λιπαρά
17.3 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.6 g
Υδατάνθρακες
65.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Signature Risottos
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlack bean spaghetti bolognese (gut health)
45 λεπτ.
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 λεπτ.
Baked rice croquettes
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken Caprese pasta salad
25 λεπτ.
Creamy chicken and broccoli pasta
30 λεπτ.
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Creamy pistachio pasta
40 λεπτ.
Tagliatelle with pumpkin
45 λεπτ.
Tomato and mushroom spaghetti
30 λεπτ.
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 λεπτ.
Soba noodles
1ωρ.
Japanese ramen noodles
1ωρ.