Risotto with lemon, thyme and feta

Risotto with lemon, thyme and feta

4.1 66 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • lemon zest only, no white pith
    ½
  • leeks white part only, cut into pieces (3-4 cm)
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • salted butter
    20 g
  • Arborio rice
    320 g
  • dry white wine
    50 g
  • water
    750 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • Danish feta cut into cubes (1 cm)
    150 g
  • ground white pepper plus extra to taste
    2 pinches
  • fresh thyme leaves only
    1 - 2 sprigs
  • salt to taste

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 478 kcal / 2008.3 kJ
Πρωτεΐνη 11.8 g
Λιπαρά 17.3 g
Υδατάνθρακες 65.2 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.6 g
Νάτριο 851.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων