
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto with lemon, thyme and feta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
lemon zest only, no white pith½
-
leeks white part only, cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water750 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Danish feta cut into cubes (1 cm)150 g
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
salt to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
478 kcal /
2008.3 kJ
Πρωτεΐνη
11.8 g
Λιπαρά
17.3 g
Υδατάνθρακες
65.2 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.6 g
Νάτριο
851.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Signature Risottos
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Creamy vegetable rice
25 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.
Creamy chicken and broccoli pasta
30 λεπτ.
Chicken, spinach and leek risotto
30 λεπτ.
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 λεπτ.
Risotto with zucchini and prawns
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken with almonds
45 λεπτ.
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 λεπτ.
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 λεπτ.
Gluten free pasta
50 λεπτ.
Pad Thai
Καμία βαθμολογία