
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto with lemon, thyme and feta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
lemon zest only, no white pith½
-
leeks white part only, cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water750 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Danish feta cut into cubes (1 cm)150 g
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
salt to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
478 kcal /
2008.3 kJ
Πρωτεΐνη
11.8 g
Λιπαρά
17.3 g
Υδατάνθρακες
65.2 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.6 g
Νάτριο
851.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Signature Risottos
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30 λεπτ.
"Marry me" chicken pasta
30 λεπτ.
Chicken, spinach and leek risotto
30 λεπτ.
Apricot chicken risotto
30 λεπτ.
Creamy tomato and salami fettuccine
30 λεπτ.
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 λεπτ.
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 λεπτ.
Creamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 λεπτ.
Risotto verde (TM6)
30 λεπτ.
Pilau rice
30 λεπτ.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1ωρ. 25 λεπτ.