
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bouneschlupp (Saarland)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Öl10 g
-
grüne Bohnen in Stücken (2 cm)500 g
-
Kartoffeln in Würfeln (2 cm)500 g
-
Porree in Ringen (1 cm)100 g
-
Wasser600 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Bohnenkraut, getrocknet1 - 1 ½ TL
-
Lorbeerblatt, frisch1
-
Nelken4 - 5
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
geräucherte Mettwürstchen (à ca. 100 g)4
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
470 kcal /
1962 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
27 g
Φυτικές ίνες
4.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Deutsche Küche
17 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHackbällchen-Suppe
35 λεπτ.
Sweet Hot Gazpacho
25 λεπτ.
Porree-Mais-Suppe mit Schinken
35 λεπτ.
Okroschka (Kalte Suppe)
1ωρ. 10 λεπτ.
Linseneintopf mit Kürbis und Gans
1ωρ. 10 λεπτ.
Putengulaschsuppe
45 λεπτ.
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15 λεπτ.
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45 λεπτ.
Tomaten-Bohnen-Suppe
25 λεπτ.
Curry-Zitronengras-Suppe mit Garnelen
40 λεπτ.
Kopfsalat-Suppe
30 λεπτ.
Pilz-Gemüse-Curry-Eintopf
30 λεπτ.