Συσκευές & Αξεσουάρ
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water1050 g
-
dashi powder (see Tip)1 tsp
-
eggs4
-
soy sauce2 tsp
-
rice wine1 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh shiitake mushrooms stems removed and cups cut into slices (approx. 5 mm)3
-
raw prawns peeled and deveined (approx. 100 g)8
-
spring onions/shallots cut into thin slices, to garnish2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
836.3 mg
Πρωτεΐνη
15.6 g
Θερμίδες
487.8 kJ /
116.2 kcal
Λιπαρά
5.3 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.4 g
Υδατάνθρακες
1.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνParsnip and bean mash
25min
Stuffed tomatoes
50min
Warm cabbage dish
15min
Yorkshire puddings
3u. 40min
Tempura vegetables
30min
Aussie potato salad
1u. 30min
Sweet potato lentil pie
50min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1u. 40min
Almond biscotti
1u. 10min
Apple and sage stuffing
10min
Brandy butter
10min