
Συσκευές & Αξεσουάρ
Samke harra
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Tahini sauce
-
pine nuts40 g
-
olive oil for frying
-
garlic cloves2
-
tahini (see Tips)120 g
-
lemon juice50 g
-
warm water150 g
-
chilli powder¼ tsp
-
sea salt½ - 1 tsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
Steamed fish
-
olive oil1 tbsp
-
skinless snapper fillets (approx. 4 fillets)600 - 700 g
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to season
-
freshly ground pepper to season
-
water500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped for garnishing2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
768.9 mg
Πρωτεΐνη
43.2 g
Θερμίδες
1930.1 kJ /
459.6 kcal
Λιπαρά
30.4 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.9 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Varoma: Global flavours
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBraised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Salmon rice bowl (gut health)
45 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Not quite nasi goreng
45 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Salmon kabsa
40 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 godz. 25 min
Sicilian prawn salad
Brak ocen
Salmon and mushroom rice
40 min
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1 godz. 50 min