
Συσκευές & Αξεσουάρ
Peshwari naan
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Dough
-
vegetable oil plus extra for greasing2 tbsp
-
water190 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour450 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
Greek-style natural yoghurt90 g
Filling
-
blanched almonds100 g
-
brown sugar3 tsp
-
raisins3 tsp
-
desiccated coconut plus extra for sprinkling (optional)1 ¼ tbsp
-
pouring (whipping) cream20 g
-
ghee melted, for brushing (see Tips)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
546.8 kcal /
2296.8 kJ
Πρωτεΐνη
13.9 g
Λιπαρά
27.5 g
Υδατάνθρακες
59.4 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Νάτριο
387.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet breakfast bread
1 Std. 30 Min
Baguettes
3 Std. 45 Min
Chia coconut bread
2 Std. 40 Min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 Std. 30 Min
Almond tortillas
1 Std. 30 Min
Seed and nut bread
1 Std. 30 Min
Paleo sandwich bread
1 Std. 30 Min
Pickled red onions
1 Std. 50 Min
Corn tortillas
1 Std. 50 Min
Teriyaki deli chicken
40 Min
Sub rolls
2 Std.
Chocolate and nut babka
3 Std.