
Συσκευές & Αξεσουάρ
Potato karakari
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
brown onions cut into quarters2
-
water1040 g
-
potatoes cut into pieces (2.5 cm - see Tips)600 g
-
ground turmeric½ tsp
-
vegetable oil60 g
-
black mustard seeds½ tsp
-
urad dal (see Tips)1 tsp
-
chana dal (see Tips)1 tsp
-
dried red chillies (Kashmiri chillies or long red chillies)2
-
asafoetida (see Tips)¼ tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
fresh curry leaves10
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
258 kcal /
1084.5 kJ
Πρωτεΐνη
5.1 g
Λιπαρά
15.6 g
Υδατάνθρακες
23 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.7 g
Νάτριο
578.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMashed potatoes for two
30 min
No fail mash potato
20 min
Silky sweet potato mash
25 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Brown rice
50 min
Polenta
25 min
Keftethes (Greek meatballs)
40 min
Cauliflower mash
25 min
Nasi lemak (coconut rice)
20 min
Refried beans
10 min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min
Chhole (chickpea curry)
35 min