Crumble pommes-sarrasin, glace au lait ribot

Crumble pommes-sarrasin, glace au lait ribot

4.2 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
6 portions

Υλικά

La glace au lait ribot
  • de lait ribot
    500 g
  • de sucre en poudre
    80 g
  • de lait en poudre
    30 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
Le crumble aux pommes
  • de farine de blé
    80 g
  • de sucre roux
    80 g
  • d'amandes effilées
    40 g
  • de beurre demi-sel
    80 g
  • de farine de sarrasin
    70 g
  • de pommes coupées en morceaux
    700 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 503 kcal / 2110 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 22.3 g
Υδατάνθρακες 64.3 g
Φυτικές ίνες 4.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων