
Συσκευές & Αξεσουάρ
Żytnie chlebki z bananem
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
6 sztuk
Υλικά
-
125 g banana pokrojonego na kawałki
-
160 g mleka
-
15 g miodu
-
1 łyżeczka suchych drożdży
-
150 g mąki żytniej plus dodatkowa ilość do oprószenia blach i blatu
-
180 g mąki chlebowej
-
1 łyżeczka soli
-
10 - 15 g maku
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 sztukę
Θερμίδες
256 kcal /
1070 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
47 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

PODPŁOMYKI
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOdrywany chlebek z nadzieniem słonecznikowo-ziołowym i czosnkiem
2 godz.
Chlebki śródziemnomorskie
1 godz. 5 min
Chleb tygrysi
4 godz.
Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)
4 godz. 35 min
Chlebek piwny
1 godz. 20 min
Włoskie grissini
2 godz.
Chlebki z grilla
1 godz. 35 min
Chleb cebulowy z wędzonym serem
2 godz. 55 min
Podłużne bułki pszenne
3 godz. 30 min
Turecki płaski chleb
2 godz.
Chleb pszenny tostowy
3 godz.
Wytrawne „róże” z nadzieniem brokułowym
2 godz. 30 min