
Συσκευές & Αξεσουάρ
Podpłomyki w libańskim stylu
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
20 kawałków
Υλικά
-
200 g wody
-
2 łyżeczki suchych drożdży (8 g)
-
85 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski, kopystki i papieru
-
300 g mąki pszennej
-
1 ¼ łyżeczki soli
-
4 łyżeczki przyprawy za'atar (patrz wskazówka)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 kawałek
Θερμίδες
104 kcal /
437 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
11 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

PODPŁOMYKI
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOdrywany chlebek z nadzieniem słonecznikowo-ziołowym i czosnkiem
2ωρ.
Chlebki śródziemnomorskie
1ωρ. 5 λεπτ.
Chleb tygrysi
4ωρ.
Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)
4ωρ. 35 λεπτ.
Chlebek piwny
1ωρ. 20 λεπτ.
Włoskie grissini
2ωρ.
Chlebki z grilla
1ωρ. 35 λεπτ.
Chleb cebulowy z wędzonym serem
2ωρ. 55 λεπτ.
Podłużne bułki pszenne
3ωρ. 30 λεπτ.
Turecki płaski chleb
2ωρ.
Chleb pszenny tostowy
3ωρ.
Wytrawne „róże” z nadzieniem brokułowym
2ωρ. 30 λεπτ.