
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
dried green lentils130 g
-
water for soaking
-
pumpkin flesh diced400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
olive oil for drizzling
Dumplings
-
onions quartered100 g
-
fresh mint leaves only5 g
-
fresh coriander leaves only5 g
-
fresh parsley leaves only5 g
-
salted butter soft30 g
-
bulgur wheat80 g
-
plain flour75 g
-
fine sea salt½ tsp
Soup
-
vegetable stock paste1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
olive oil30 g
-
water1200 g
-
fresh spinach leaves150 g
-
lemon finely grated zest and juice½
-
pine nuts50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
265 kcal /
1109 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Modern Vegetarian
60 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVersatile Chunky Soup
50min
Carrot and Ginger Soup
5min
Reuben's Stew
5min
Ravioli Broth with Beef
30min
Vegan Oyster Mushroom Soup
Nenhuma avaliação
Salmorejo
10min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Egusi Stew
1h 30min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Leek and Potato Soup
40min
Carrot and Coriander Soup
25min
Creamy Pea Soup
40min