Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable and Almond Soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
brown rice50 g
-
blanched almonds100 g
-
leeks sliced100 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
olive oil30 g
-
courgettes diced (1 cm)250 g
-
pumpkin flesh diced (0.5 cm)200 g
-
carrots diced (1 cm)100 g
-
water1100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
632 kJ /
151 kcal
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
The Modern Vegetarian
60 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmorejo
30 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Irish Potato Soup
35 Min
Pumpkin and Quince Soup
1 Std.
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Chickpea Soup with Spinach
40 Min
Carrot and Ginger Soup
5 Min
Reuben's Stew
5 Min
Cod and Spinach Soup
40 Min
Jewish Chicken Soup
50 Min
Ravioli Broth with Beef
30 Min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 Min