
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomatendressing | Portwein | Apfel
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
1 Komplettes Rezept
Υλικά
-
Tomaten, reif geviertelt700 g
-
Portwein, weiß50 g
-
Apfelsaft125 g
-
Apfelessig50 g
-
weißer Balsamessig50 g
-
Rapsöl180 g
-
Zucker20 g
-
Honig10 g
-
Salz1 EL
Διατροφή ανά 1 Komplettes Rezept
Θερμίδες
1862 kcal /
7801 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
179 g
Υδατάνθρακες
49 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Aufgetischt
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Aufgetischt
12 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurry-Ketchup
35 Min
Kürbiskernpesto
10 Min
Johannisbeer-Ketchup
1 Std. 30 Min
Grüne Steaksauce
10 Min
Pilz-Pesto
40 Min
Lachs-Sauce zu Nudeln
30 Min
Zwiebel-Rotwein-Butter
30 Min
Kidneybohnen-Aufstrich
10 Min
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25 Min
Kirschenchutney
1 Std. 5 Min
Kräuter-Pesto
15 Min
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 Min