
Συσκευές & Αξεσουάρ
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
6 Gläser
Υλικά
-
Wildschweinschopf (oder anderes fettes Wildfleisch z.B. Wildschweinbauch)250 g
-
Speck roh (Grüner Speck)500 g
-
Salz2 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen¼ TL
-
Majoran, getrocknet1 EL
-
Cranberrys, frisch150 g
-
Rotwein250 g
-
Zucker30 g
-
Gelierzucker 3:150 g
-
Leber vom Wild (z.B. Hase, Hirsch, Reh, etc.)400 g
-
Zwiebeln halbiert (ca. 250 g)2
-
Knoblauchzehen2
-
Rapsöl40 g
-
Wacholderbeeren1 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Glas
Πρωτεΐνη
36 g
Θερμίδες
2715 kJ /
649 kcal
Λιπαρά
43 g
Φυτικές ίνες
3 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Herbst
11 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAioli (ohne Ei)
10 Min
BBQ-Sauce
25 Min
Marinade für Spare Ribs
10 Min
Kräuterbutter
5 Min
Obatzter
5 Min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.
Wurstaufstrich
10 Min
Pistazien-Frischkäse-Aufstrich
5 Min
Paprika-Walnuss-Dip
5 Min
Schinkenaufstrich
10 Min
Mediterraner Käseaufstrich
5 Min
Karottenhüttenkäse
10 Min