
Συσκευές & Αξεσουάρ
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
6 Gläser
Υλικά
-
Wildschweinschopf (oder anderes fettes Wildfleisch z.B. Wildschweinbauch)250 g
-
Speck roh (Grüner Speck)500 g
-
Salz2 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen¼ TL
-
Majoran, getrocknet1 EL
-
Cranberrys, frisch150 g
-
Rotwein250 g
-
Zucker30 g
-
Gelierzucker 3:150 g
-
Leber vom Wild (z.B. Hase, Hirsch, Reh, etc.)400 g
-
Zwiebeln halbiert (ca. 250 g)2
-
Knoblauchzehen2
-
Rapsöl40 g
-
Wacholderbeeren1 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Glas
Πρωτεΐνη
36 g
Θερμίδες
2715 kJ /
649 kcal
Λιπαρά
43 g
Φυτικές ίνες
3 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Herbst
11 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPilzsauce
35 λεπτ.
Kräuterbutter
10 λεπτ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.
Dynamite-Sauce mit Koriander
10 λεπτ.
Korma Paste
1ωρ. 15 λεπτ.
Rote-Rüben-Dip
15 λεπτ.
Bohnenpüree
10 λεπτ.
Peperonata mit Oliven
1ωρ.
Apfelkren
40 λεπτ.
Kernölmayonnaise
10 λεπτ.
Kürbisketchup
2ωρ. 5 λεπτ.