Sphère chocolat-mandarine

Sphère chocolat-mandarine

4.6 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ.
8 portions

Υλικά

La gelée de mandarine
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    2
  • de jus de mandarine (2-3 mandarines env.)
    200 g
La mousse au chocolat
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    200 g
  • de mascarpone très froid
    100 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
    150 g
  • œufs (blancs et jaunes séparés)
    3
Le glaçage miroir et finition
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    2
  • d'eau
    90 g
  • de sucre en poudre
    110 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    65 g
  • de cacao en poudre
    35 g
Le lendemain
  • biscuits au beurre type Roudor
    8

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 456 kcal / 1909 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 28.1 g
Υδατάνθρακες 43 g
Φυτικές ίνες 2.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων