Cake aux marrons sans gluten

Cake aux marrons sans gluten

3.4 38 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 parts

Υλικά

  • d'huile neutre pour le moule
    5 g
  • œufs
    4
  • de sel
    1 pincée
  • de crème de marrons
    500 g
  • de farine de châtaigne
    40 g
  • de levure chimique sans gluten
    1 sachet
  • de bicarbonate de sodium
    1 c. à café
  • de vinaigre de cidre
    1 c. à soupe
  • le zeste d'½ citron jaune non traité râpé (voir "Conseil(s)")

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 248.3 kcal / 1047.3 kJ
Πρωτεΐνη 4.5 g
Λιπαρά 5.3 g
Υδατάνθρακες 44.9 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων