
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pfeffermakrelen-Suppe
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Kartoffeln in Stücken400 g
-
Porree 150 g in groben Stücken, 150 g in Ringen (5 mm)300 g
-
Butter50 g
-
Weißwein80 g
-
Fischfond800 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer6 Prisen
-
Muskat2 Prisen
-
Makrelen, geräuchert (Pfeffermakrelen)200 g
-
Sahne200 g
-
körniger Senf3 TL
-
Dill abgezupft2 EL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
510 kcal /
2141 kJ
Πρωτεΐνη
14 g
Λιπαρά
41 g
Υδατάνθρακες
17 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 2/2016
48 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRadieschensuppe mit Kressenockerl
35 Min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
1 Std.
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40 Min
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1 Std. 10 Min
Cremige Möhren-Linsensuppe
35 Min
Fixes Tomaten-Süppchen
15 Min
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45 Min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 Min
Zucchini-Hackfleisch-Eintopf
55 Min
Risoni-Gemüse-Suppe mit Hähnchen
45 Min
Rauchiger Bohneneintopf
30 Min
Tortellini-Tomatensuppe
45 Min