
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pfeffermakrelen-Suppe
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Kartoffeln in Stücken400 g
-
Porree 150 g in groben Stücken, 150 g in Ringen (5 mm)300 g
-
Butter50 g
-
Weißwein80 g
-
Fischfond800 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer6 Prisen
-
Muskat2 Prisen
-
Makrelen, geräuchert (Pfeffermakrelen)200 g
-
Sahne200 g
-
körniger Senf3 TL
-
Dill abgezupft2 EL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
510 kcal /
2141 kJ
Πρωτεΐνη
14 g
Λιπαρά
41 g
Υδατάνθρακες
17 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 2/2016
48 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOkroschka (Kalte Suppe)
1ωρ. 10 λεπτ.
Gazpacho
20 λεπτ.
Gazpacho Andalusia
40 λεπτ.
Gurkenkaltschale
2ωρ. 15 λεπτ.
Kalte Gurkensuppe
15 λεπτ.
Feta-Cremesuppe
35 λεπτ.
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45 λεπτ.
Wurstknöpfle (Bayern)
45 λεπτ.
Kopfsalat-Suppe
30 λεπτ.
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
1ωρ.
Bunte Bohnensuppe
50 λεπτ.
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 λεπτ.