
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon and fennel risotto
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
eschalots50 g
-
garlic clove1
-
fennel bulb cut into halves150 g
-
olive oil20 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 3 cm)3
-
unsalted butter cut into pieces20 g
-
fennel fronds for garnishing1 sprig
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
652 kcal /
2738.3 kJ
Πρωτεΐνη
33.7 g
Λιπαρά
27.6 g
Υδατάνθρακες
65.6 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.7 g
Νάτριο
424.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Quick and easy meals: Salmon
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRisoni with salmon and spinach
25 λεπτ.
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1ωρ.
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 λεπτ.
Fish with ginger lime sauce
35 λεπτ.
Steamed snapper, black beans and rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
Καμία βαθμολογία
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Moules Marinière (mussels)
Καμία βαθμολογία
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 λεπτ.
Beer batter fish
40 λεπτ.