
Συσκευές & Αξεσουάρ
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 slices
Υλικά
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing125 g
-
light brown muscovado sugar50 g
-
plums halved, stone removed then cut in wedges (5 mm)2 - 3
-
fresh blackberries175 g
-
caster sugar200 g
-
medium egg1
-
vanilla extract1 tsp
-
plain flour150 g
-
milk175 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
348 kcal /
1456 kJ
Πρωτεΐνη
3.8 g
Λιπαρά
14.2 g
Υδατάνθρακες
51.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sweet
80 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία

Taste of Spring
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCondensed Milk Dalgona Coffee
10 Min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4 Std. 40 Min
Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 Std. 25 Min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 Std. 30 Min
Chocolate Tiffin
2 Std. 30 Min
Chocolate and Cream Cheese Tart
4 Std. 30 Min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6 Std. 20 Min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 Min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 Std. 20 Min
Biscoff Cheesecake
6 Std. 20 Min