Velouté de potiron aux saint-jacques

Velouté de potiron aux saint-jacques

4.6 115 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de chair de potiron coupée en morceaux
    800 g
  • d'échalotes coupées en deux
    40 g
  • de carottes coupées en tronçons
    200 g
  • de gingembre frais
    5 g
  • d'eau
    500 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • noix de saint-jacques avec corail
    6
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    70 g
  • de sel (προαιρετικό πεδίο) à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre noir moulu (προαιρετικό πεδίο) à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de beurre demi-sel
    20 g
  • de sel (προαιρετικό πεδίο) à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre noir moulu (προαιρετικό πεδίο) à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • feuilles de persil frais
    6

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 171 kcal / 713 kJ
Πρωτεΐνη 6.8 g
Λιπαρά 10.8 g
Υδατάνθρακες 10 g
Φυτικές ίνες 4.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων