Focaccia fève, bacon et pecorino

Focaccia fève, bacon et pecorino

4.3 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

La pâte
  • d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
    20 g
  • gousse d'ail (προαιρετικό πεδίο) à ajuster en fonction des goûts
    ½ - 1
  • de fèves fraîches écossées
    350 g
    350 g de fèves surgelées, et décongelées
  • d'eau
    300 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • de levure boulangère fraîche
    20 g
  • de farine de blé
    450 g
La garniture
  • de pecorino râpé
    150 g
  • de parmesan râpé
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poitrine de porc en fines tranches
    100 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 858 kcal / 3590 kJ
Πρωτεΐνη 37.3 g
Λιπαρά 40.8 g
Υδατάνθρακες 91.1 g
Φυτικές ίνες 8.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων