Pan integral de espelta y centeno

Pan integral de espelta y centeno

4.5 381 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
16 rebanadas

Υλικά

  • 350 g de agua mineral
  • 500 g de harina de espelta integral
  • 100 g de harina de centeno integral
  • 1 sobre de levadura de panadería deshidratada
    20 g de levadura prensada fresca, desmenuzada
  • 7 g de sal

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 128 kcal / 539 kJ
Πρωτεΐνη 5.4 g
Λιπαρά 0.9 g
Υδατάνθρακες 26.8 g
Φυτικές ίνες 4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.1 g
Νάτριο 221.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων