
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Beetroot Gazpacho
-
raw beetroots peeled and cut in pieces300 g
-
potatoes peeled and cut in pieces100 g
-
vegetable stock paste (see Tips)1 Tbsp
-
water500 g
-
cucumber cut in pieces1
-
spring onions trimmed and cut in pieces1 - 2
-
natural yoghurt250 g
-
lemon juice plus extra to taste2 Tbsp
-
water chilled100 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground white pepper to taste1 pinch
Horseradish Créme
-
natural yoghurt100 g
-
creamed horseradish1 - 2 Tbsp
-
fresh chives finely chopped, to serve1 - 1 ½ Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
150 kcal /
631 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
16 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Soups For All Seasons
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGazpacho
1ωρ. 15 λεπτ.
Spring Greens Soup with Beans
35 λεπτ.
Creamy mushroom soup
20 λεπτ.
Double Pea and Chorizo Soup
45 λεπτ.
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 λεπτ.
Leek and potato soup
45 λεπτ.
Rice Congee
4ωρ. 5 λεπτ.
Italian Sausage and Orzo Soup
35 λεπτ.
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 λεπτ.
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 λεπτ.
Wonton Soup
1ωρ.
Cucumber Soup
25 λεπτ.