
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Soup
-
olive oil125 g
-
red onion quartered (approx. 120 g)1
-
celery stalk cut in small pieces (approx. 50 g)1
-
garlic cloves2
-
beetroots small, roasted then peeled, cut in pieces (3-4 cm)900 g
-
liquid chicken stock strong-flavoured, hot750 g
-
double cream150 g
-
unsalted butter50 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper to taste
Dumplings
-
fresh horseradish sliced (1 cm)10 g
-
ricotta cheese drained225 g
-
pasta flour plus extra for dusting200 g
-
egg yolks from medium eggs2
-
orange finely grated zest only½
-
olive oil for greasing
-
water for steaming, plus extra for mixing500 g
-
sour cream200 g
-
creamed horseradish or horseradish relish40 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
20 g
Θερμίδες
2650 kJ /
638 kcal
Λιπαρά
47 g
Υδατάνθρακες
31 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

DAVID EVERITT - MATTHIAS
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy Mushroom Soup
20min
Miso Soup with Vegetables
30min
Jewish Chicken Soup
50min
Baby-friendly Chicken and Barley Soup
1h 15min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Tom Yum with Prawns
25min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Carrot and Coriander Soup
25min
Noodle soup
35min
Creamy Tomato Soup
25min
Chickpea soup with spinach
40min
Carrot and Ginger Soup
5min