Pesto alla siciliana

Pesto alla siciliana

4.6 114 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
2 vasetti

Υλικά

  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 -3 cm)
  • 50 g di mandorle pelate
  • 250 g di pomodori ramati, spellati e privati dei semi
  • 1 mazzetto di basilico fresco le foglie lavate
  • 1 spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο) senza anima
  • 150 g di ricotta vaccina scolata dal siero
  • 120 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 245 kcal / 1025 kJ
Πρωτεΐνη 6.7 g
Λιπαρά 23.4 g
Υδατάνθρακες 2.1 g
Φυτικές ίνες 1.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων