Focaccia rústica sin gluten

Focaccia rústica sin gluten

4.4 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • 3 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
  • 400 g de agua
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 25 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
    1 sobre de levadura de panadería deshidratada, (consultar lista FACE)
  • 200 g de harina de arroz casera (o certificada sin gluten)
  • 300 g de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
  • 50 g de manteca de cerdo
  • 20 g de queso parmesano rallado casero (o certificado sin gluten)
  • 1 cucharadita de sal

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 425 kcal / 1778 kJ
Πρωτεΐνη 5.76 g
Λιπαρά 14.95 g
Υδατάνθρακες 64.83 g
Φυτικές ίνες 2.77 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων