
Συσκευές & Αξεσουάρ
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Smoked Salmon and Avocado Salsa
-
spring onions trimmed, cut in pieces1 Tbsp
-
smoked salmon80 g
-
fresh baby spinach (προαιρετικό πεδίο) leaves10
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
lemon juice (approx. ½ lemon), or to taste20 g
-
avocado flesh only, diced (1 cm)½
Poached Egg Pots
-
water700 g
-
fresh baby spinach stalks removed150 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
whipping cream30 g
-
grated Parmesan cheese1 Tbsp
-
medium eggs2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
341 kcal /
1433 kJ
Πρωτεΐνη
22 g
Λιπαρά
26.9 g
Υδατάνθρακες
2.2 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlueberry Jam
Keine Bewertungen
Bento with Pandas
1 Std.
Scrambled Eggs
10 Min
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9 Std.
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25 Min
Chicken Congee
1 Std. 30 Min
Soft Fresh Cheese
15 Std. 20 Min
Yoghurt with Blueberry and Apple Compote
13 Std. 40 Min
Full English Breakfast Popover
35 Min
Crunchy Granola
1 Std. 45 Min
Kedgeree
45 Min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30 Min