
Συσκευές & Αξεσουάρ
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Smoked Salmon and Avocado Salsa
-
spring onions trimmed, cut in pieces1 Tbsp
-
smoked salmon80 g
-
fresh baby spinach (προαιρετικό πεδίο) leaves10
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
lemon juice (approx. ½ lemon), or to taste20 g
-
avocado flesh only, diced (1 cm)½
Poached Egg Pots
-
water700 g
-
fresh baby spinach stalks removed150 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
whipping cream30 g
-
grated Parmesan cheese1 Tbsp
-
medium eggs2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
22 g
Θερμίδες
1433 kJ /
341 kcal
Λιπαρά
26.9 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Υδατάνθρακες
2.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFour Seed Power Smoothie
5 λεπτ.
Mango Chia Pudding
4ωρ. 10 λεπτ.
Full English Breakfast Popover
40 λεπτ.
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 λεπτ.
Caprese Omelette
30 λεπτ.
Bento with Pandas
1ωρ.
Scrambled Eggs
10 λεπτ.
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 λεπτ.
Chicken Congee
1ωρ. 30 λεπτ.
Soft Fresh Cheese
15ωρ. 20 λεπτ.
Yoghurt with Blueberry and Apple Compote
13ωρ. 40 λεπτ.
Full English Breakfast Popover
35 λεπτ.