Συσκευές & Αξεσουάρ
Tuna poke bowl
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
Ponzu
-
lemon juice60 g
-
soy sauce (see Tips)80 g
-
rice wine vinegar30 g
-
sesame oil2 tsp
Poke bowl
-
brown rice200 - 300 g
-
water1000 g
-
salt1 tsp
-
rice wine vinegar30 g
-
sesame oil1 tsp
-
sashimi grade tuna cut into cubes (1.5 cm)350 - 450 g
-
sesame seeds2 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
avocado flesh only, cut into pieces (1 cm)1
-
cucumber cut into cubes (1 cm)½
-
nori sheet cut into strips½
-
Japanese pickled ginger to serve (optional)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
2104.9 mg
Πρωτεΐνη
47 g
Θερμίδες
2677.5 kJ /
637.5 kcal
Λιπαρά
18.2 g
Φυτικές ίνες
6.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Υδατάνθρακες
64.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Eat Well
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood bisque
1ωρ. 10 λεπτ.
Whitebait fritters
35 λεπτ.
Steamed coconut and prawn soup
30 λεπτ.
Prawns with coriander coconut rice
35 λεπτ.
Curry coconut fish with spiced lentils
30 λεπτ.
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1ωρ. 25 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1ωρ.
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1ωρ. 50 λεπτ.
Moules Marinière (mussels)
35 λεπτ.
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 λεπτ.
Gwinganna Barramundi escabeche
45 λεπτ.
Green mussels in wine and garlic sauce
45 λεπτ.