
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tuna poke bowl
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
Ponzu
-
lemon juice60 g
-
soy sauce (see Tips)80 g
-
rice wine vinegar30 g
-
sesame oil2 tsp
Poke bowl
-
brown rice200 - 300 g
-
water1000 g
-
salt1 tsp
-
rice wine vinegar30 g
-
sesame oil1 tsp
-
sashimi grade tuna cut into cubes (1.5 cm)350 - 450 g
-
sesame seeds2 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
avocado flesh only, cut into pieces (1 cm)1
-
cucumber cut into cubes (1 cm)½
-
nori sheet cut into strips½
-
Japanese pickled ginger to serve (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
637.5 kcal /
2677.5 kJ
Πρωτεΐνη
47 g
Λιπαρά
18.2 g
Υδατάνθρακες
64.6 g
Φυτικές ίνες
6.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Νάτριο
2104.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Eat Well
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna sushi rolls
1 h 25 min
Pasta with tuna
30 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Simple steamed salmon
30 min
Coconut fish curry
1 h 10 min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 h 30 min
Prawn and noodle stir-fry
25 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Scallops with pea purée
25 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 h 30 min