Συσκευές & Αξεσουάρ
Pizza-Focaccia mit Rucola und Joghurtdressing
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
6 Portionen
Υλικά
Hefeteig
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten60 g
-
Petersilie ohne Stiele1 Bund
-
Basilikum ohne Stiele½ Bund
-
Wasser320 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker1 TL
-
Mehl470 g
-
Salz2 TL
Belag und Fertigstellung
-
Basilikum ohne Stiele½ Bund
-
Olivenöl50 g
-
Joghurt, 1,5% Fett300 g
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
-
Zitronensaft20 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Zucker¼ TL
-
Cocktail-Tomate halbiert300 g
-
Rucola50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
2093 kJ /
500 kcal
Λιπαρά
22 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Υδατάνθρακες
62 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
THERMOMIX® Magazin 9/2017
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza Frescolina
1ωρ. 40 λεπτ.
Käse-Kräcker
1ωρ.
Argentinische Empanadas mit Huhn
3ωρ. 40 λεπτ.
Sauerkrauttaler
2ωρ. 20 λεπτ.
Focaccine
2ωρ.
Käsestangen
2ωρ. 45 λεπτ.
Grünkohl-Quiche
1ωρ. 30 λεπτ.
Dattel-Mandel-Focaccia
3ωρ. 20 λεπτ.
Orientalische Süßkartoffel-Stangen
3ωρ. 10 λεπτ.
Mini-Zupf-Pizzen
1ωρ. 45 λεπτ.
Pizzabrote
50 λεπτ.
Kräuter-Bacon-Schnecken
2ωρ.