
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fermented beetroot and apple salsa
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 72ωρ.
1 Total recipe
Υλικά
-
fresh chillies (red or green), cut into halves lengthways and deseeded100 g
-
garlic cloves6 - 8
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
Granny Smith apples peeled, cored and cut into quarters130 g
-
raw beetroot peeled and cut into halves130 g
-
tomatoes cut into cubes (1 cm)350 g
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
lime juice110 g
-
salt1 ½ tbsp
-
filtered water70 g
-
filtered water as needed
Διατροφή ανά 1 Total recipe
Θερμίδες
334 kcal /
1405 kJ
Πρωτεΐνη
11.9 g
Λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
44.5 g
Φυτικές ίνες
35 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Νάτριο
13455 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

'Quirky' Every day
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolognese sauce
40 Min
No fail béchamel
15 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Arrabbiata sauce
20 Min
Tomato pasta sauce
40 Min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 Min
Diane sauce
20 Min
Mushroom and white wine cream sauce
30 Min
Teriyaki sauce
25 Min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 Min
Mushroom sauce
20 Min
Caramelised balsamic reduction
30 Min