Συσκευές & Αξεσουάρ
Miso fish with Asian greens
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
mirin60 g
-
sake (see Tips)60 g
-
shiro (white) miso paste150 g
-
white sugar40 g
-
firm white fish fillets skin on (see Tips)600 - 650 g
-
peanut oil
-
water500 g
-
Asian greens of choice1 bunch
-
black sesame seeds for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1878.6 mg
Πρωτεΐνη
41.1 g
Θερμίδες
1710.5 kJ /
407.3 kcal
Λιπαρά
15 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.9 g
Υδατάνθρακες
26.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Eat Well
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFlaky salmon pie with herb dressing
40min
Curry coconut fish with spiced lentils
30min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Sicilian prawn salad
40min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1h
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1h 50min
Moules Marinière (mussels)
35min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25h
Middle Eastern planked salmon
1h 40min