
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Savoury Egg Custard
-
eggs4
-
whole milk100 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Spinach and Potato Soup
-
onions quartered80 g
-
vegetable oil20 g
-
celeriac cut in pieces40 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)100 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)200 - 250 g
-
leeks sliced (1 cm)80 g
-
water800 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh spinach leaves250 g
-
double cream80 g
-
salt plus extra to taste
-
ground black pepper plus extra to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
191 kcal /
797 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
11 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Great Taste On Every Level
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνItalian Sausage and Orzo Soup
35min
Baby-friendly Butternut and Sage Soup
40min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Spring Vegetable Soup
35min
Creamy tomato soup
30min
Carrot and Ginger Soup
5min
Reuben's Stew
5min
Ravioli Broth with Beef
30min
Vegan Oyster Mushroom Soup
Nessuna valutazione
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Egusi Stew
1h 30min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min