Tomato Focaccia

Tomato Focaccia

4.9 105 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 portions

Υλικά

  • strong white bread flour
    500 g
  • sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    1 ½ tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • water
    350 g
  • salt
    1 tsp
  • cherry tomatoes halved
    30
  • fresh rosemary chopped
    2 Tbsp
  • coarse sea salt
    1 tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 171 kcal / 716 kJ
Πρωτεΐνη 5.6 g
Λιπαρά 3.4 g
Υδατάνθρακες 29.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων