Erdäpfelschlutzer mit Spinat und Bergkäse

Erdäpfelschlutzer mit Spinat und Bergkäse

4.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Weizenmehl, griffig etwas mehr für die Arbeitsfläche
    300 g
  • Eier
    5
  • Wasser
    515 g
  • Olivenöl
    15 g
  • Bergkäse in Stücken
    70 g
  • Erdäpfel, festkochend geschält, in Stücken
    250 g
  • Salz
    2 TL
  • Schnittlauch, frisch
    ½ Bund
  • Spinat, frisch grob geschnitten
    300 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Bestreuen
    ¼ TL
  • Muskat, gemahlen
    2 Prisen
  • Frischkäse
    100 g
  • Butter in Stücken
    40 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 454 kcal / 1902 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 44 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων