Dim sum 'Sieuw mai'

Dim sum 'Sieuw mai'

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ. 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
40 stuks

Υλικά

  • wortelen
    10 g
Sieuw mai-deeg
  • water
    50 g
  • bloem
    180 g
  • ei
    1
Vulling
  • buikspek met vet, ontbeend, ontveld in stukken (3 cm)
    300 g
  • verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)
    15 - 20 g
  • verse gember (προαιρετικό πεδίο) in dunne schijfjes
    5 - 10 g
  • rauwe garnalen, gepeld vers of diepgevroren
    270 g
  • suiker
    1 el
  • lichte sesamolie (30 g, zie tip)
    2 el
  • zout
    1 tl
  • gemalen witte peper
    ½ tl
  • maïsmeel (zetmeel)
    1 tl
  • olie om in te vetten
  • bloem om te bestrooien
  • water
    500 g

Διατροφή ανά 1 stuk

Θερμίδες 57 kcal / 240 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 4 g
Φυτικές ίνες 0.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων