
Συσκευές & Αξεσουάρ
Savoury tofu quiche
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Pastry
-
spelt flour230 g
-
plain flour plus extra for dusting60 g
-
salt¼ tsp
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dairy free margarine100 g
-
almond milk100 g
Filling
-
cherry tomatoes cut into halves (optional)100 g
-
canned baby beetroot drained and cut into pieces (1 cm - see Tips)100 g
-
garlic cloves2
-
leek white part only, cut into pieces150 g
-
olive oil30 g
-
firm tofu cut into pieces (3 cm)350 g
-
almond milk150 g
-
nutritional yeast2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
onion salt3 tsp
-
dried basil3 tsp
-
frozen broad beans thawed and shelled100 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing1 sprig
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
808.4 mg
Πρωτεΐνη
13.6 g
Θερμίδες
1376.1 kJ /
327.6 kcal
Λιπαρά
17.6 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.4 g
Υδατάνθρακες
25.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Viva la Vegan
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGwinganna nut and seed bread
3hod. 25min
Spinach and feta galette
1hod. 50min
Zucchini pistachio loaf
1hod. 30min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1hod. 30min
Mini bacon and vegetable frittatas
35min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45min
Rye Kaiser rolls
26hod. 30min
Fugazza sliced onion pizza
2hod.
Olive and fennel grissini
25hod. 30min
Prune and orange stuffing
10min
Walnut and blue cheese shortbread
1hod. 20min