
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mussels in white wine and cream sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves220 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil45 g
-
mussels shells scrubbed and debearded1000 g
-
dry white wine150 g
-
salt1 pinch
-
ground pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
223 kcal /
935 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
5 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 Min
Prawn noodle curry
10 Min
Steamed fish with green mash
50 Min
Simple steamed salmon
30 Min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Chilli garlic prawns
10 Min
Quick prawn stir-fry
20 Min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Pasta alla puttanesca
35 Min