Κεφτεδάκια με κολλώδες ρύζι

Κεφτεδάκια με κολλώδες ρύζι

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
32 κομμάτια

Υλικά

  • λευκό ρύζι γλασέ (κολλώδες ρύζι)
    200 γρ.
    200 γρ. ρύζι για σούσι
  • κρέας από χοιρινή κοιλιά (πανσέτα), χωρίς κόκαλα, χωρίς πέτσα κομμένο σε κομμάτια (5 εκ.) (βλ. παραλλαγή)
    350 γρ.
  • μανιτάρια σιτάκε (shiitake), φρέσκα (περίπου 50 γρ.)
    3 - 4
    10 γρ. μανιτάρια shiitake, αποξηραμένα, (περίπου 50 γρ.)
  • καρότο
    25 γρ.
  • νεροκάστανα (κινέζικοι βολβοί), φρέσκα χωρίς τη φλούδα, κομμένα στη μέση
    20 γρ.
    20 γρ. κόκκινα ραπανάκια, χωρίς τη φλούδα, κομμένα στη μέση
  • φρέσκο τζίντζερ (πιπερόριζα), κομμένο σε λεπτές φέτες
    5 - 10 γρ.
  • φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε κομμάτια (2 εκ.)
    20 γρ.
  • αλεσμένο λευκό πιπέρι
    2 πρέζες
  • αλάτι
    ½ κ.γλ.
  • ζάχαρη
    ½ κ.γλ.
  • κορν φλάουερ (άμυλο)
    1 κ.γλ.
  • σάλτσα σόγιας
    20 γρ.
  • νερό
    600 γρ.

Διατροφή ανά 1 κομμάτι

Θερμίδες 54 kcal / 225 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 6 g
Φυτικές ίνες 0.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων